Mevlüt Örtülerinin Vazgeçilmezi Japon Gülü İğne Oyası Modeli Yapılışı
Herkese Merhabalar! Yeni başlayanlar için birbirinden güzel iğne oyası modelleri web sitesine hoş geldiniz. Bugün siz değerli ziyaretçilerimiz için Mevlüt Örtülerinin Vazgeçilmezi Japon Gülü İğne Oyası Modeli Yapılışını seçip derledik. Haydi yakından cıvıl cıvıl rengarenk Japon güllerini iğne oyası modellerini inceleyelim…
Yapacağımız Japon gülleri iğne oyası modelini mevlüt örtüsü kenarlarında, namazla örtüsü kenarlarında, yazma kenarlarında, havlu kenarlarında ve hemen her yerde kullanabileceğiniz mevlüt örtülerinin vazgeçilmez Japon gülü iğne oyası modelinin yapılışını gelin hep birlikte öğrenelim.
Daha fazla iğne oyası modellerinin detaylı anlatımlı ve yapılışı ile Yoncanın İğne Oyaları youtube kanalında.
Japon Gülü İğne Oyası Modeli Nasıl Yapılır?
Gerekli Malzemeler
1-Makas
2-İğne
3- Leylak oya ipi ( istediğiniz oya ipini kullanabilirsiniz. Anlatacağımız Japon gülünde leylak oya ipi kullanılmakta)
Hanımlar web sitemizde mevcut olan Şık Yazma ve Havlu Kenarı İğne Oyası Modellerine bakabilrsiniz.
Elimize iğnemizi alıyoruz ilk önce çiçeğin yapraklarını yapmakla işe başlayacağız elde sihirli halka yapıyoruz hemen ardından 5 tane zürafa yapıp her bir zürafa içine japon gülünü oluşturacak yaprakları yapıyoruz. Japon gülü iğne oyası modelini mevlüt örtülerinde, havlu kenarlarında, yazma kenarlarında, namaz örtüsü kenarlarında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Cıvıl cıvıl rengarenk japon güllerini de mevcut olanlara da bakabilir ve güzel görünümlere sahip olabilirsiniz. Japon güllerinin yapraklarının sayısı ise şöyle…
Rokoko nakışı nasıl yapılır
Rokoko tekniği, Brezilya nakışında en çok kullanılan işleme tekniklerinden biridir. İğneye ipliğin dolanması ve o şekilde kumaşa batırılması ile oluşturulan, burgu, bürüm şeklinde güzel görünüm elde edilmesini sağlayan bir tekniktir. İğneye ipi ne kadar doladığınızla, iğneyi çıktığınız ve battığınız yer arasındaki mesafeyle ilgili olarak nakışın şekli şemali de değişecektir.
Bir zürafa içine iki sırada ile başlayarak ip atmalı teknik kullanarak 7 ye kadar arttırıp 3 e kadar eksiltiyoruz. Daha sonra bütün japon gülleri yapraklarına kenar kontrolü yapıyoruz. Biten japon güllerinin ortasına isteğe göre uygun bir tohum yapıyoruz. Bu tarz çiçekler yapıyorsanız el nakışı tekniklerinden olan rokoko tekniği uygulayarak zenginleştirebilirsiniz. Japon güllerimizin her bir yaprağına 3 kez ip atarak süsleme yapıyoruz
Zürafa nasıl yapılır?
Web sitemizde mevcut olan İğne Oyası Zürafa Anlatımlı Yapılışına merak edenler bakabilirler.
Bugün siz değerli ziyaretçilerimiz için hazırladığımız Mevlüt Örtülerinin Vazgeçilmezi Japon Gülü İğne Oyası Modeli Yapılışının sonuna geldik. Bu içeriğimizi beğendiyseniz diğer yayınlanmış içeriklere göz atabilirsiniz. Bir sonraki iğne oyası modellerinde görüşmek dileğiyle…
Henüz yorum yapılmamış.