2022 Tığ İşi Fantastik Kare Dantel Örgü Modeli

24.01.2022
1.744
2022 Tığ İşi Fantastik Kare Dantel Örgü Modeli

Herkese merhabalar! Harika bir tığ işi örgü dantel motifi ile karşınızdayız. Knitting love online eğitim kursumuz da her gün yeni tığ örgü modelleri yapımını hazırlıyor. Birlikte güzel bir tığ işi motifli desenin nasıl yapıldığını öğreneceğiz. Ücretsiz online örgü kursumuz devam ediyor. Kaçırmayınız!

Tığ işi örgü eğitim videosu: Knitting Love 💗

Tığ işine yeni başlayanlar için online eğitim videosu Knitting Love Youtube kanalına bakabilirsiniz.

2022 Tığ İşi Fantastik Kare Dantel Örgü Modeli

Yapımı çok kolay hem zarif tığ işi kare dantel örgü modelini hazırladık. Bu güzel içeriğimizi faydalı bulduysanız sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Gerekli Malzemeler

1- 1.15 mm lik dantel tığı

2- Altınbaşak maxi beyaz dantel ip

3- Makas

kolay dantel modelleri

Tığ işi kare dantel örgü modelini sizlerde kolaylıkla yapabilirsiniz. Haydi gelin hep birlikte öğrenelim. Yapacağımız güzel tığ işi dantel örgü modelinde beyaz renkli ip tercih edilmekte. Soğuk günlerde içinizi ısıtacak şahane tığ işi kare dantel örgü modeli. Yukarıdaki görselde gördüğünüz dantel örgü modelini yapmaya çalışacağız ilk önce.

Tığımızı elimize alıp on zincir çekip bir yuva oluşturuyoruz. Oluşturduğumuz yuvanın üzerine üç zincir çekip dört trabzan yapıyoruz. Hemen ardından beş zincir çekip örüntümüzü oluşturuyoruz.

kare dantel örgü modelleri

Yapamayanlar için videolu yapılışı var dileyenler varsa bakabilirler. Az önce yaptığımız örgü motifinin üzerine üç zincir çekip iki trabzan oluşturuyoruz. Hemen ardından beş zincir çekip üç trabzan yapıp. Üç zincir çekiyoruz. Hanımlar yapmak isteyenler için tam ölçüleri veriyoruz lütfen dikkat ediniz. Ardından üç trabzan, beş zincir artı üç zincir çekiyoruz. Tekrar üç zincir çekip örtüntümüzü oluşturup görselde gördüğünüz örgü motifini yapmış oluyoruz.

kolay dantel modelleri

Şimdide yukarıdaki görselde gördüğünüz örgü motifini yapacağız. Yavaş yavaş modelimiz ortaya çıkıyor arkadaşlar. Modelimizin üzerine üç zincir beş trabzan artı altı trabzan artı üç zincir yapıyoruz ve devam edip görseldeki motifi yapmış oluyoruz arkadaşlar.

Hanımlar web sitemizde mevcut olan Yapımı Çok Kolay Tığ İşi Kare Motifine bakmanızı tavsiye ediyoruz.

2022 dantel modelleri

Yukarıdaki görselde gördüğünüz kare dantel örgü modelimizi büyüterek bu şekilde yapıyoruz.

kare dantel modelleri yeni

Yaptığımız örgü modelini hanımlar tarafından çok rağbet görmekte keyif alacağınız en güzel en yeni kare dantel örgü modelini umarım sizlerde sevmiş ve beğenmişsinizdir.

güzel iğne oyası modelleri

Son hali bu şekilde arkadaşlar şimdiden yapacak deneyecek olan arkadaşlara kolaylıkla diliyorum. Bu içeriğimizi beğendiyseniz diğer yayınlanmış içeriklere göz atabilirsiniz. Bir sonraki örgü modellerinde görüşmek dileğiyle…

Bebek yelekleri, battaniyeler, hırkalar, çantalar, ceketler, hırkalar, bandanalar, saç bantları, örgü çantalar, el örgüleri, şiş örgüler, çeşitli farklı model videolar sizlerle. Birlikte güzel bir tığ işi dantel örgü motifli nasıl yapıldığını izleyin. Ücretsiz online örgü kursumuz devam ediyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bir Cevap Yazın