2021-2020 En Yeni İğne Oyası Örnek Modeller Fiyatları

Bugün sizler için en güzel en yeni iğne oyası modellerinin fiyatlarını derledik. Birbirinden iddialı ve şık iğne oyası modellerinin fiyatlarına bakamaya ne dersiniz?

2021-2020 En Yeni İğne Oyası Örnek Modeller Fiyatları

Bugün sizler için en güzel en yeni iğne oyası modellerinin fiyatlarını derledik. Birbirinden iddialı ve şık iğne oyası modellerinin fiyatlarına bakamaya ne dersiniz?

Yukarıdaki videoyu izleyerek daha detaylı fiyatlara bakabilirsiniz. Yoncanın İğne Oyaları youtube kanalımda iğne oyası örneklerini de bulabilirsiniz.

iğne oyası modelleri

Mükemmel güzellikteki badem iğne oyası modelli çok zor bir iğne oyası modelli değil 60-70 aralığında yapılabilir.

şık iğne oyası modelli

Yukarıdaki şahane iğne oyası modelli orta fiyat olarak 90 liraya yapılabilir. Biraz uğraştırıcı ve zaman alıcı bir iğne oyası modelli.

sıralı çıtı pıtı iğne oyası modelli

Sıralı dut iğne oyası modelli çeyiz bohçalarına koyabileceğiniz oldukça şık iğne oyasının fiyatı 50-60 lira arasında yapılabilir.

2020 iğne oyası modelli

Hardal sarısı yazmaya iddialı iğne oyasının fiyatı 70-80 lira arasında değişebilir. Hem ağır hem şık iğne oyası modelli.

2020 iğne oyası modelleri

2021 yılına damga vuracak iğne oyası modellinin fiyatı aşağı yukarı 70-80 arasında değişebilir. İğne oyası çiçek yapımı biraz uğraştırıcıdır.

en güzel en yeni iğne oyası modelli

Sık iğne ile yapılan şahane iğne oyası modellinin fiyatı 70 liradan yapılabilir. Beyaz yazmaya renk uyumu olan muazzam iğne oyası modelli.

gösterişli iğne oyası modelli

Siyah yazmaya gösterişli ve şık iğne oyası modellinin fiyatı 60-70 arasında yapılabilir. Bunlar ortalama fiyattır el işçiliği ve yazma kalitesine göre değişebilir.

zarif iğne oyası modelli

Düz renk yazmalarda tercih edebileceğiniz şahane iğne oyası modellinin fiyatı 60-70 arasında yapabilirsiniz. Sipariş rekoru kıracak iğne oyası modelli.

iğne oyası yazma modelleri

Son zamanlarda çok tercih edilen zümrüt yeşili yazmaya çok yakışan iğne oyası modellinin fiyatını oya_arkadasim ınstagram üzerinden sorup bulabilirsiniz.

iğne oyası modelleri yazma

Çeşit çeşit renk renk yazmaların fiyatı değişebilir. Fiyatlar el işçiliği ve yazma kalitesine göre fiyatta değişiklik olabilir.

cıvıl cıvıl rengarenk iğne oyası modelli

Cıvıl cıvıl rengarenk iğne oyası modellinin fiyatı 65 lira olarak yapılabilir. Çok zevk alarak yaptığım favorim olan iğne oyası modelli.

iğne oyası modelleri

Oldukça çok tercih edilen iğne oyası modellinin fiyatı 70-80 arasında değişebilir. İddialı iğne oyası modelli.

Bugün sizler için hazırladığımız 2021-2020 En Yeni İğne Oyası Örnek Modeller Fiyatlarının sonuna geldik. Bir sonraki iğne oyası modellerind görüşmek dileğiyle.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bir Cevap Yazın